Over mij

In 2013 werd ik geïnterviewd door het Britse Channel 4 News over wratten en de wratten genezen. In 2014 liep ik de Nederlandse campagne 'Cure for Warts' en in 2015 nam ik deel aan de campagne 'The Bigger Cure'.

In het jaar 2016 ben ik lid geworden van het bestuur van het goede doel "The Bigger Cure" waar ik me richt op gezondheidskwesties en wratten. Naast mijn werk met The Bigger Cure werk ik ook samen met de National Health Service en diverse goede doelen organisaties om mensen te helpen die lijden aan wratten en andere huidaandoeningen.

Ik ben gevestigd in Londen, Engeland, maar ik woon ook in Nederland. Ik ben ook een fervent golfer, dus ik hou van op de links en wandelen. In de zomer van 2016 schreef ik over het wandelen in het Pikes Peak-assortiment, waaronder het wereldberoemde Peak District in het Verenigd Koninkrijk en het Nationale Park van het Alpengebied.

Toen ik deze blog in 2018 begon, dacht ik dat het meer was om professioneler te zijn, maar ik kwam erachter dat er zoveel wrattenpatiënten zijn die gewoon een beetje extra hulp nodig hebben om beter te worden. Met dat in gedachten, heb ik besloten om een site waar patiënten kunnen vinden hun wratten remedie te maken en informatie te vinden voor wratten en wratten genezen.

Ik heb verschillende mensen noemen me vragen om informatie over de wratten remedie of gewoon om te vragen of er meer behandelingen beschikbaar. Dus hier vindt u een lijst van behandelingen die beschikbaar zijn en een aantal van de behandelingen die worden aanbevolen door mijn artsen. U ook ontdekken of een behandeling de juiste optie voor u is, u uw onderzoek online doen en uw beste optie vinden uit de informatie op deze site. Er zijn zo veel opties, dat ik heb geprobeerd een verscheidenheid van wratten remedies en ik kan u verzekeren dat deze geneeswijzen werken voor iedereen, zelfs als je niet weet wat de wratten oorzaak.

Ik ben geboren in Zuid-Afrika en woon momenteel in Zuid-Afrika. Ik was ook een redacteur bij een tv-station in SA en ik had een baan als producent op een film genaamd "Luik" dat was een kleine film over een warty-looking man die de zoon van een man en zijn vrouw. Het gaat over liefde, vriendschap, liefde, dood en ga zo maar door.

Mijn zus heet Jodie en ik heet Jan en ze is ook een actrice en ik heb twee kinderen die een jongen en een meisje. Ik ben niet religieus en ben niet zeker of ik ben christelijk, maar ik ben niet religieus, maar ik heb altijd al een beetje een mysticus en mijn moeder is een priesteres. Jan en ik hebben veel meegemaakt sinds het begin, waaronder het verliezen van ons huis, familie en vrienden. Het belangrijkste voor mij is om te proberen om anderen te helpen die lijden. Ik hou ervan om mensen te helpen, dus ik voel me een beetje alsof ik een eigen leven leef.

Mijn Ebook, die heet Wratten en Wratten Preventie, en mijn webpagina's, Wratten en Wratten Cure en Hoe zich te ontdoen van Wratten.

Dit bericht bevat affiliate links voor mijn Amazon affiliate account. Elk geld dat ik maak van mijn verkoop op deze links wordt gedoneerd aan verschillende organisaties die helpen om dit soort ziekten te bestrijden. Voor meer informatie en hoe u mijn werk ondersteunen, klik hier!

Wratten en wratten Cure: Wat de medische wetenschap zegt over de effecten van antibiotica op wratten

Waarom ontwikkelen sommige mensen wratten en anderen niet?

We hebben ontdekt dat er eigenlijk twee soorten wratten, plaveiselcelwratten en niet-plaveiselcelwratten.

De reden dat veel mensen wratten ontwikkelen is vanwege de bacteriën die aanwezig zijn op hun huid. Zoals u wellicht weet, de huid is bedekt met dit soort bacteriën, genaamd "huid-overgedragen" bacteriën, en deze bacteriën zijn in staat om veel verschillende ziekten veroorzaken als ze niet worden verwijderd uit de huid.

Mijn passie

Mijn passie is om te delen en een stem te geven aan die mensen die hun huid besmet hebben gehad.

Ik ben in de medische sector, en hebben veel gevallen van huidinfecties. Toen ik jonger was vertelde mijn huisarts me over huidkanker en hoe vaak het voorkomt. Ik dacht altijd dat het toeval was dat het gebeurde. Maar eind 2014 had ik een huidinfectie die zo pijnlijk, zo schrijnend, zo pijnlijk was dat het mijn dagelijks leven beïnvloedde. De huid die ik had was ontstoken, lekte pus, en het was bijna onmogelijk te verwijderen. Het was gewoon het feit dat het ontstoken was, met de pus, dat had het zo moeilijk te verwijderen. Dit was de eerste keer dat ik zag wat dermatologen noemen "een uitbraak". Het gebeurde bijna elke dag voor twee maanden, voor de eerste maand kon ik niet naar de badkamer of naar de badkamer, ik was bang dat ik zou gaan om een infectie te hebben. Ik deed wat werd voorgeschreven, maar toen de ontsteking en jeuk terug, kon ik niet leven met deze. Dus ging ik naar mijn dokter.