Waarom zijn er zo veel verschillende wratten en wratten remedie?

want het is heel gemakkelijk om verschillende wratten en wratten remedie die bij u past en wat het meest nuttig voor u te vinden.

Ik heb last van een pijnlijke, schilferige, pijnlijke uitslag op mijn borst sinds ik 15 jaar oud was. Ik had wratten op de voorkant van mijn lichaam (rechterschouder) en op mijn linkerarm (linker onderarm). Ik had een van de gemakkelijkste en gemakkelijkste manieren om ze te verwijderen was met behulp van een warme handdoek (dus ik dacht). Ik was erg blij mee tot een week of zo geleden, toen ik had een ernstige hoofdpijn en ik kreeg niet de hoofdpijn en het bleef voor een paar uur. Dus vroeg ik mijn arts, ik vroeg mijn vriend die een arts is en ik zei: "Mijn naam is Roos en ik weet dat je hier bent. Wat kan ik voor u doen?" Hij zei: "Je bent verkouden?" en hij zei: "Dit is een ernstige verkoudheid. Je huid is koud, ook al is het midden in de zomer." Ik maakte me grote zorgen. En ik zei: "Waarom is mijn huid koud? Het is niet echt koud. Ik voel dat mijn huid aan het opwarmen is. Het is niet erg koud." En hij zei: "Ja, dat is het. U lijdt aan de kou, maar wat heeft het veroorzaakt?" Ik dacht: Het is gewoon dat mijn lichaam is wennen aan deze huid-ademhaling proces en mijn huid probeert uit te ademen zichzelf uit. Het is net een luchtpomp. En ik zei: ik denk dat ik het koud moet hebben. En het huidademhalingsproces gebeurt langzaam.

Ik weet het, het klinkt als een stomme vraag, maar het is waar. Ik moet veel rekoefeningen doen en opwarmen voordat ik mijn lichaam kan gebruiken om het te doen. In feite, ik zat te denken veel over dat, hoeveel stretching nodig zou zijn. Het hoeft niet te worden in een heleboel verschillende plaatsen, maar ik denk dat het moet worden gedaan om de spieren om ze op te warmen. Dus, ik begon met behulp van de koude spray en kreeg een aantal resultaten. En je bent waarschijnlijk niet in staat om mijn gezicht te zien, want het was allemaal bedekt met een beetje huid en de koude spray. Dat is wat ik je kan vertellen. En er is niemand die kan doen een koude spray op hun gezicht. Vitals Vitamine C is ook een begin waard. Maar er zijn dingen die effectief zijn en sommige niet. Dus, ik heb ze uitgeprobeerd en ik heb geconstateerd dat sommige van de remedies beter kan zijn als je ze op hetzelfde moment. Het hangt af van uw huidtype, maar ik kan u vertellen wat werkt voor mij en wat niet voor jou. In de bovenstaande foto kun je zien dat ik niet veel van het spul op, want ik voelde dat het spul was een beetje te pittig en het zou irritant zijn geweest om het gebied rond mijn mond. Dus, ik toegepast mijn koude spray aan de rechterkant van het gebied, die je zien aan de onderkant. Daar heb ik mijn warmwaterfles neergelegd. Ik deed dat omdat ik bang was dat het gebied zou krijgen verbrand. Dat deed het niet. Dit kan echt opmerkelijk zijn, als je het vergelijkt met wrattenverwijderaar Test. Ik heb gebruik gemaakt van een kleine hoeveelheid van de lotion op het getroffen deel en dat werkte vrij goed. De rest van de lotion toegepast op mijn hand werd gebruikt om het gebied tussen de nagel en het nagelbed schoon te maken. U zien hoeveel tijd het kost om daar te werken. Ik heb ook wat alcoholdoekjes gebruikt om resten op te ruimen. De alcoholdoekjes helpen je echt.